sâmbătă, 18 februarie 2012

Scoala Discovery - Matematica - Rezolvarea problemelor


Matematica - Rezolvarea problemelor

Matematica este în general definită ca știința ce studiază relațiile cantitative, modelele de structură, de schimbare și de spațiu. În sens modern, matematica este investigarea structurilor abstracte definite în mod axiomatic folosind logica formală.


Structurile anume investigate de matematică își au deseori rădăcinile în științele naturale, cel mai ades în fizică. Matematica definește și investighează și structuri și teorii proprii, în special pentru a sintetiza și unifica multiple câmpuri matematice sub o teorie unică, o metodă ce facilitează în general metode generice de calcul. Ocazional, matematicienii studiază unele domenii ale matematicii strict pentru interesul abstract exercitat de acestea, ceea ce le transformă într-o abordare mai degrabă legată de artă decât de știință.

Scoala Discovery - Matematica - Rezolvarea problemelor




Scoala Discovery este un proiect realizat de Discovery Networks, compania care detine posturile Discovery Channel, Animal Planet sau Discovery Science, in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania.

Ceea ce ne propunem prin aceasta initiativa este sa aducem lumea Discovery in sala de clasa, stimuland curiozitatea fireasca a elevilor fata de stiinta, dar si sa integram resursele audio-video si new media in procesul de educatie.


Discovery Channel a stiut intotdeauna sa prezinte lumea din jurul nostru intr-un mod captivant, asadar vrem sa ne folosim de acest avantaj pentru a creste interesul elevilor fata de materiile stiintifice studiate in scoala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori Certificat Web Statistici T5
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More