marți, 8 mai 2012

Oboseala cronica


Cu oboseala cronica nu-i de glumit, fiindca ea ne avertizeaza atat asupra unor afectiuni inca nediagnosticate, cat si asupra posibilitatii dezvoltarii unor boli, pe fondul epuizarii si unui deficit energetic prelungit.

Mai pe scurt, in ceea ce priveste bolile, oboseala cronica indeplineste un rol de cauza, dar si unul de efect. Consecintele deficitului cronic de energie nu sunt greu de intuit, insa tratarea sau prevenirea sunt mai greu de realizat. In ambele sensuri, s-ar impune, in primul rand, sa aflam care sunt originile acestei persistente stari de osteneala, care nu ne mai permite, adesea, nici angrenarea in activitati agreabile, cu atat mai putin sa facem fata cu usurinta solicitarilor implicate de supravietuirea in jungla moderna.


De la oboseala la boala e doar un pas

Cu totii spunem, la un moment dat, ca suntem obositi, iar unii dintre noi considera normal sa se simta astfel mai toata vremea, fara a avea imboldul de a lua masuri, decat, poate, atunci cand devin manifeste semnele surmenajului avansat (stari depresive, anxietate, afectiuni cardiace sau tulburari gastrointestinale). Altii, dimpotriva, apeleaza la suplimente alimentare pe baza de minerale si vitamine, frecventeaza o sala de fitness sau fac plimbari lungi in aer liber, in incercarea de a se sustrage consecintelor suprasolicitarii.

Beneficiile unei alimentatii echilibrate, ale odihnei si activitatilor fizice sunt incontestabile. Dar, in foarte multe cazuri, ele nu mai sunt de ajuns. Tocmai de aceea, este de o mare importanta consultarea medicului, efectuarea analizelor medicale si un ajutor oferit de specialisti cu experienta. O abordare profesionista, precum si explicatii complete cu privire la originile afectiunilor, vom gasi la Clinica de Medicina Integrata Sciencemed.


Diagnostic complet. Tratament eficace



Oricare ar fi cauza oboselii, drumul parcurs pana la identificarea originilor sale este deosebit de lung si anevoios, atunci cand apelam la medicina clasica.

Avem nevoie de consulturi multidisciplinare (medic de familie, endocrinolog, ginecolog, cardiolog, internist), de analize de sange, radiografii si ecografii, iar tratamentul se adreseaza in mod strict fiecareia dintre cauze, nefiind adaptat fiecarui pacient in parte, asa cum s-ar cuveni.


Pentru a ne ajuta sa evitam costisitorul colindat din medic in medic, medicina integrata Sciencemed realizeaza o evaluare totala, in cadrul unei singure consultatii.

O consultatie completa implica scanarea organismului cu ajutorul electrosomatografiei interstitiale. Aceasta tehnica investigativa de ultima ora ne permite sa vizualizam functia celulara la nivelul tuturor organelor si sistemelor din corp, in numai 3 minute. De asemenea, ea ne permite sa masuram stresul oxidativ la nivel celular, valorile interstitiale ale ionilor, ale hormonilor (tiroidieni, paratiroidieni, hipofizari, adreno-cortico-supra-renalieni, sexuali), valorile mineralelor (Ca, Mg, Na, K etc.), apa totala din corp, apa intracelulara si extracelulara, valorile glucozei si lipidelor. Acest lucru este important, deoarece modificarile celulare si intercelulare preced cu mult modificarile sangvine decelabile prin analize, precum si aparitia simptomelor de boala.


Medicina integrata

Starea de echilibru energetic va fi determinata in cadrul unei consultatii complete, cu ajutorul biorezonantei Paul Schmidt. Aceasta investigatie de mare finete permite diagnosticul starii de boala la cel mai profund nivel energetic, ale carui dizarmonii constituie insasi cauza bolii. Diagnosticarea permite stabilirea unui tratament personalizat, in timpul consultatiei existand posibilitatea testarii remediilor homeopate, gemoterapice sau fitoterapeutice care urmeaza a fi administrate. Cu ajutorul acestor dispozitive poate fi testata chiar si medicatia alopata, folosita de catre pacient la momentul consultatiei.


Durata totala a unei sedinte este de doar doua ore, incluzand atat folosirea celor doua aparate, cat si anamneza homeopata, care ia in calcul nivelul fizic, mental si emotional al pacientului. Marele avantaj pe care medicina integrata Sciencemed il aduce in terapia si diagnoza starilor de epuizare consta in faptul ca, intr-o singura sedinta, pot fi identificate toate cauzele la nivel fizic si energetic, folosind aparatura de ultima ora si metode neinvazive. Astfel, se poate stabili un tratament personalizat, adaptat fiecarui pacient in parte.


Sa retinem ca lipsa de energie poate duce la majore dezechilibre fizice si energetice, ce pot degenera in boli cu mult mai severe. Fie ca este un simptom izolat sau cauza unei boli, oboseala trebuie remediata din vreme, printr-un tratament adaptat si complet.

Vrei sa afli mai multe informatii? Medicina naturista - ghid medical complet din Romania.

1 comments:

. spunea...

Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
Ea este competentă în următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* vrăji de bani
* vrăji de frumusețe
* Vrăji de noroc
* Vrăji de atracție sexuală
* Vrăji de vindecare a SIDA
* Vrăji de loterie
* Blestemele elimină imediat vrăjile
* Vrăji de protecție
* Vrăji de loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
Whatsapp +2349074881619

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori Certificat Web Statistici T5
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More